Hallo, Ik ben een
op zoek naar een
van
tot

Profiel vinden

Ik ben een
Op zoek naar een
Land
Stad
Van
Tot
Vind mijn matches

Gemixte huwelijken worden alsmaar meer populair en deze populariteit zal nog toenemen! Hieronder wat inzicht rond multiculturele relaties.
Gemixte koppeltjes vinden het jammer dat ze steeds dezelfe opmerkingen moeten horen. Zeker als het over gezinssituaties gaat.

Hoe voelt dat nu, een relatie met iemand van een ander land/ras?

1. Beledigingen.
Iedereen heeft recht op liefde. Het gaat niet over hetzelfde ras. Liefde is liefde! Multicultureel daten mag geen taboe zijn. Maar sommige mensen die er aan beginnen worden soms binnen hun eigen gemeenschap net om die reden verstoten!
Mensen maken ook soms wrede opmerkingen over zo een relatie.

2. Waar we moeten mee op houden.
Met te zeggen : “je zal de leukste baby’s hebben”. Zo een mix baby zijn de mooiste!

3. Iets wat iedereen zou moeten begrijpen over multiculturele relaties :
Het gaat niet alleen over zwart met wit of wit met zwart, het reikt véél verder! De beelden die we het vaakst in de media zien zijn zwart/witte koppeltjes.
Maar er zijn zo veel meer combinaties mogelijk waar nooit iemand aan denkt! Een zwarte man met een Aziatische vrouw is ook een multicultureel koppel. Of een Koreaanse man met een Latina : wat is daar mis mee?

Soms kan je zelfs het “verschil” in afkomst bijna niet zien omdat huidskleuren/types dicht bij elkaar liggen.
En denk er ook aan, omgekeerd kan ook :
Wanneer je alleen op uiterlijk afgaat kunnen sommige koppeltjes worden aanzien als een multicultureel koppel en het helemaal niet zijn!

4. Vragen die multiculturele koppeltjes echt moe zijn om te horen:
Wat is de reactie van je familie over je partnerkeuze? Over rassenverschil wordt moeilijk gepraat…. dus hou daar mee op met zo een vraag te stellen.

Wat is de bedoeling van Buitenlandse Liefde?

Als je echt verliefd bent en de romantiek hoogtij viert, is het geboorteland van je geliefde niet echt een belangrijk punt. Cupido houdt geen rekening met wat er op je identiteitskaart staat als hij zijn liefdespijlen afvuurt.

Belangrijk is, dat je elkaar begrijpt (in om het even welke taal) en op een degelijk niveau met elkaar kunt communiceren, dan is alles mogelijk!

Daarom vinden wij het belangrijk dat elke buitenlandse dame of heer die zich bij ons in schrijft, een zeker niveau van het Nederlands kent. Want communicatie is belangrijk voor de opbouw van een goede relatie.

Let op: als je kennis maakt met iemand van een ander land, dan zal je ook vlug geconfronteerd worden met een andere gebruiken, een andere achtergrond, een andere cultuur, andere sociale gewoonten, eten, drinken: allemaal dingen die nieuw zijn.

Het ontdekken van een andere cultuur kan inspirerend zijn, maar kan ook zijn nadelen hebben. Soms krijg je te maken met eeuwenoude, diep ingebakken tradities die moeilijk te verzoenen zijn met jouw culturele achtergrond.

Blijf altijd open minded.

Als je je moet uitdrukken in een andere taal, dan kan je niet altijd de juiste nuances leggen. Hierdoor kunnen uitspraken verkeerd begrepen worden en misverstanden ontstaan. Probeer een misverstand, of elk ander onbegrip, met elkaar uit te praten.

En als er dan toch communicatieproblemen ontstaan... denk er aan: alleen in je moedertaal kan je je gevoelens met de juiste woorden echt voor honderd procent correct over brengen. Dus vooral begrip hebben

Dagelijkse updaten we onze site en plaatsen we de nieuwe aanvragen, maar verwijderen we ook de profielen die niet meer beschikbaar zijn.

Kortom

Buitenlandseliefde.be is een internationale dating site, gespecialiseerd in het overzichtelijk groeperen van alleenstaande hetero buitenlandse dames en heren, die contact willen met Belgische mannen en vrouwen.

Voorwaarden om zich te kunnen zich in schrijven:

Single hetero vrouwen/mannen met geboorteplaats buiten België op zoek naar een date, romantiek, relatie, latrelatie, huwelijk of alleen maar vriendschap of leuke chats.

Werkwijze

Via een sms platform een voorzichtig contact opbouwen wat kan uitgroeien tot een heuse relatie.

Je kan op een eenvoudige, discrete manier, onmiddellijk sms contact vragen of een EERSTE GRATIS bericht sturen via de site.