Hallo, Ik ben een
op zoek naar een
van
tot

Profiel vinden

Ik ben een
Op zoek naar een
Land
Stad
Van
Tot
Vind mijn matches
APIYO en MARK
APIYO en MARK
Na een verrassende eerst date waren Apiyo en Mark er al direct zeker van dat het niet bij die ene date zou blijven. Maar ze woonden nogal ver van elkaar. Ze konden elkaar slechts om de twee weken ontmoeten.

Apiyo zegt : ik schreef me in om mijn grenzen te verleggen maar ik rekende er niet op dat ik mijn ware liefde echt zou vinden.
Mark zegt: Ik wou de liefde van mijn leven vinden. Ik verwachtte niet veel en eigenlijk zag ik het meer als amusement.

Mark zegt: na twee maand met elkaar chatten, besloten we toch om te ontmoeten. Ik wist toen al dat ik stapelgek van haar was.

Op het einde van de date was Apiyo al aan het wenen dat ze afscheid moesten nemen…..

Mark zegt: ik wou niet ophouden met haar te kussen en ik wou haar ook voor altijd in mijn armen houden. De aantrekkingskracht was groot.

We vroegen het koppeltje of er iets was wat hun contact had kunnen verbreken.
De afstand, zegt Apiyo. Het was niet makkelijk dat je elkaar maar om de 2 weken kon zien.

Ze herinneren zich allebei het moment waarop ze zich realiseerden dat ze wel een speciale band hadden opgebouwd.

Nu zijn ze verloofd. Maar ze willen nog even wachten met de grote stap tot ze hun eigen huisje gevonden hebben.

Apiyo heeft nog een paar tips voor singles : verleg je grenzen, zoek niet alleen maar naar je type, kijk verder!

En Marc zegt: mannen, opgelet! Wacht op de ware! Niet tevreden zijn met tweede beste keuze. Het meisje van je dromen is daar echt wel ergens. Ik kan het weten!


Chipo en Julien
Chipo en Julien
Chipo wil aan alle mannen zeggen : hou op met onmiddellijk over seks te praten. Stuur geen naaktfoto’s maar werk er aan om haar vertrouwen en haar hart te winnen! Niet liegen! Het brengt alleen maar verwarring. Altijd eerlijk zijn, echt waar. Daar kom je het verste mee.

Toen Julien haar voor het eerst zag, was hij aangenaam verrast over hoe mooi ze wel was! En Chipo zegt : ik was erorm verbaasd over hoe jong hij er in werkelijkheid uit zag! En het klikte ook vanaf het eerste moment!

Weet je, soms als iets zo moet zijn, zal het ook zo zijn. Dat is zeker het geval in het verhaal van Chipo en Julien!


Morowa en Richard
Morowa en Richard
Morowa zegt: ik heb me uit verveling ingeschreven op de site. En Richard zegt: ik zocht gewoon een contact. Ze waren allebei niet echt enthousiast en dachten toch nooit hun perfecte match te vinden.

Maar alles ging vlug aan het rollen! Tot hun eigen verbazing! We hadden gelukkig ook hetzelfde geloof. Dus er waren nergens discussiepunten.

Hij was schattig, zegt Morowa. En al vlug ontdekte ze ook dat hij best een grapjas was.
Richard zegt : ik vond haar zo mooi! Haar profielfoto deed geen eer aan de werkelijkheid! Ik was aangenaam verrast!

Al op de eerste date was de klik er, alsof ze elkaar al eeuwen kenden. Ze hadden zo veel gezamenlijke interesses dat ze het bijna niet voor mogelijk hielden.

Elkaar vinden heeft hun leven heel erg veranderd in het positieve. Nu hebben ze al kinderen samen.

Is er iets wat deze fiere ouders aan de wereld willen vertellen? Ja! Open en eerlijk zijn. Dat werkt altijd.


Jocelyn en Luc
Jocelyn en Luc

Dit is een super sportief team!
Jocelyn was de eerste en enige dame die Luc ooit contacteerde!

Luc zegt: ik ben nooit een Don Juan geweest. Ik probeerde de dating site omdat ik het lastig had met vrouwen aan te spreken. Het geeft minder stress als je gewoon achter je pc een gesprekje kan hebben.

Jocelyn zegt: ik heb me ingeschreven met het gedacht: baat het niet, dan schaadt het niet. Het gebeurde gewoon.

En er was iets in Luc wat me erg aantrok! Ik vond hem heel charmant en eerlijk.
Luc zegt: ze is geen typische vrouw, ze houdt van sport! Haar persoonlijkheid is top.

Op onze eerste date zijn we gewoon gaan wandelen.

Jocelyn zegt: ik heb mijn beste vriend gevonden! We hebben besloten te gaan samen wonen. En wie weet, op termijn kinderen.

Het was een goed idee van deze sportfans om samen een team te vormen!


Sommai en Walter
Sommai en Walter

Ja, ze waren allebei op zoek! En ze hebben gevonden!

Haar leeftijd en glimlach deden Walter reageren op haar profiel. Maar Sommai reageerde niet direct. Ze zegt: ik had echt geen interesse in het begin. Maar hij kon me overtuigen en toen we elkaar zagen wat het zoals een chemische reactie!

Ook bij hun stonden eerlijkheid en openheid voorop. Sommai was onder de indruk van zijn hoffelijkheid. Hij was een echte heer, zegt ze. Anders dan de andere kerels die ze al onmoet had.

Onze tip : vastberadenheid is iets wat je moet hebben wil je iemand ontmoeten. Geef nooit op, grijp elke kans. Je zal nog verbaasd zijn over het resultaat!
Volg je hart, niet je verstand zegt Walter. Ga er gewoon voor om die ene speciale dame te vinden.


Wen Ping en Gerard
Wen Ping en Gerard

Gerard zegt: ik wou de liefde van mijn leven vinden. En ik heb ze ook gevonden!
Heb ik nooit twijfels over gehad.
Exact 1 maand na het eerste contact, ontmoette hij Wen Ping.

En het ging er al direct heftig aan toe.
Al vlug dacht Wen Ping : hij is echt de man van mijn dromen,ik moet er voor gaan.
Gerard zegt: ik kon haast niet wachten, het fysiek contact kon niet vlug genoeg gaan.

Allebei staan ze er nog versteld van, hoe goed het klikt met hun tweetjes.

Gerard heeft me ten huwelijk gevraagd op een heel originele manier zegt Wen Ping. Met een gedichtje, speciaal voor mij geschreven. Gerard is zo een lieve knuffelbeer en hij heeft ontzettend veel respect voor mij.

Aan alle singles die nog op zoek zijn, wil Wen Ping toch nog een paar aanmoedigende woorden kwijt : geloof in jezelf en dat God een plan met je heeft. En Gerard zegt : ga er voor, probeer eens een aantal contacten en ik ber er zeker van dat je ware er wel ergens zal tussen zitten.

Gerard en Wen Ping hebben het geluk gevonden!


Hanne en Barack
Hanne en Barack
Vanuit haar hartje wist Hanne dat ze haar ware liefde wel op een dag ging ontmoeten, de man voor wie ze voorbestemd was.

Hanne zegt:
Ik wist dat het ging gebeuren, maar ik had nooit gedacht dat ik hem zou vinden via het internet!
Barack was er niet zo zeker van dat hij via de site een partner kon vinden. Maar het tegendeel is bewezen.

Hanne’s eerste indruk van Barack was niet echt super, ze voelde geen aantrekkingskracht. Ik vond hem wel leuk, maar daar bleef het bij zegt ze.
Na lange chat gesprekken had ze dan toch besloten hem te ontmoeten. Vooral ook omdat hij zich niet opdrong. Ze hebben zes maand gechat!

De eerste date verliep ook niet echt vlotjes. Er was geen vuurwerk … eigenlijk waren ze allebei nog heel onzeker. Hanne zegt: ik was er van overtuigd dat het bij die ene date zou blijven.

Maar de tweede date kwam er! En ook een derde, een vierde en meer. En uiteindlijk bleek Hanne haar ogen te openen voor de charmes van Barack. Hij is zo veel liever dan ik eerst dacht, zegt ze!

Hun boodschap aan alle singles: Blijf open minded. Blijf respectvol met elkaar om gaan. Verwacht niet te veel, dan krijg je meer terug dan je dacht. Neem elke situatie zoals ze zich voor doet en probeer niets te overhaasten. Dat is nergens goed voor.

Vergeet niet : het eerste contact van Hanne en Barack verliep niet zo vlotjes. Super dat ze allebei niet zo vlug opgaven!

Wat is de bedoeling van Buitenlandse Liefde?

Als je echt verliefd bent en de romantiek hoogtij viert, is het geboorteland van je geliefde niet echt een belangrijk punt. Cupido houdt geen rekening met wat er op je identiteitskaart staat als hij zijn liefdespijlen afvuurt.

Belangrijk is, dat je elkaar begrijpt (in om het even welke taal) en op een degelijk niveau met elkaar kunt communiceren, dan is alles mogelijk!

Daarom vinden wij het belangrijk dat elke buitenlandse dame of heer die zich bij ons in schrijft, een zeker niveau van het Nederlands kent. Want communicatie is belangrijk voor de opbouw van een goede relatie.

Let op: als je kennis maakt met iemand van een ander land, dan zal je ook vlug geconfronteerd worden met een andere gebruiken, een andere achtergrond, een andere cultuur, andere sociale gewoonten, eten, drinken: allemaal dingen die nieuw zijn.

Het ontdekken van een andere cultuur kan inspirerend zijn, maar kan ook zijn nadelen hebben. Soms krijg je te maken met eeuwenoude, diep ingebakken tradities die moeilijk te verzoenen zijn met jouw culturele achtergrond.

Blijf altijd open minded.

Als je je moet uitdrukken in een andere taal, dan kan je niet altijd de juiste nuances leggen. Hierdoor kunnen uitspraken verkeerd begrepen worden en misverstanden ontstaan. Probeer een misverstand, of elk ander onbegrip, met elkaar uit te praten.

En als er dan toch communicatieproblemen ontstaan... denk er aan: alleen in je moedertaal kan je je gevoelens met de juiste woorden echt voor honderd procent correct over brengen. Dus vooral begrip hebben

Dagelijkse updaten we onze site en plaatsen we de nieuwe aanvragen, maar verwijderen we ook de profielen die niet meer beschikbaar zijn.

Kortom

Buitenlandseliefde.be is een internationale dating site, gespecialiseerd in het overzichtelijk groeperen van alleenstaande hetero buitenlandse dames en heren, die contact willen met Belgische mannen en vrouwen.

Voorwaarden om zich te kunnen zich in schrijven:

Single hetero vrouwen/mannen met geboorteplaats buiten België op zoek naar een date, romantiek, relatie, latrelatie, huwelijk of alleen maar vriendschap of leuke chats.

Werkwijze

Via een sms platform een voorzichtig contact opbouwen wat kan uitgroeien tot een heuse relatie.

Je kan op een eenvoudige, discrete manier, onmiddellijk sms contact vragen of een EERSTE GRATIS bericht sturen via de site.